Yourway - Life and Career Counseling

31 aug. 2015 Admin 6387 views
Yourway - Life and Career Counseling

 

De aproape 5 ani, Yourway Counseling îi susține pe toţi cei care îi trec pragul să-şi găsească propriul drum în viaţă şi în carieră, descoperindu-și calităţile, aptitudinile și devenind mai siguri pe ei  înşişi.

Yourway Counseling oferă servicii de consiliere pentru studenţi care își doresc dezvoltarea competențelor profesionale în acord cu domeniul în care își propun să profeseze, dar şi pentru elevi, ajutându-i să adune și să asimileze mai ușor informații, să ia decizii și să se orienteze în activitățile zilnice.  

Pentru aceste tipuri de consiliere, se folosesc instrumente psihologice corelate cu obiectivele persoanei evaluate: JVIS – Jackson Vocational Interest Survey, utilizabil în identificarea opțiunilor de alegere a studiilor academice și posibilităților de evoluție profesională și LSI – Learning Styles Inventory, care identifică stilurile personale de învățare și conduce la maximizarea potențialului persoanei evaluate.

Ambele teste sunt avizate de Colegiul Psihologilor din România și instrumentate de specialiștii Yourway Counseling.

Yourway Counseling s-a clădit pe câteva valori fundamentale, care au motivat activitatea de-a lungul acestor ani: strategie personală, curaj, echilibru, autenticitate şi maximizarea rezultatelor.

www.yourway.ro

31 aug. 2015 Admin 6387 views