MyCareerPath (potrivit pentru elevi de 14 – 17 ani)

MyCareerPath (potrivit pentru elevi de 14 – 17 ani)

Alegerea cursului si a universitatii potrivite tie este una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei inainte de a-ti dedica urmatorii 3-5 ani studiilor universitare si cu atat mai mult inaintea primilor pasi in cariera dorita.


Ai nevoie de sfaturi specifice privind viitoarea ta cariera?

MyCareerPath ajuta elevii sa identifice domeniile potrivite lor, sa afle cum ar putea sa-si dezvolte abilitatile si sa poata primi mai multe detalii despre anumite domenii de interes, sa ia decizii legate de viitorul lor in cunostinta de cauza, sa inteleaga relevanta domeniului ales in tipul de cariera dorit de ei.
 

Cum primesc rezultatele testului?

Analizand individual raspunsurile fiecarui elev, MyCareerPath elaboreaza un profil de interese luand in considerare peste 40 de domenii de activitate. In plus, ofera acces la MyCareersRoom – o platforma online personalizata, in care elevul va avea posibilitatea sa exploreze rezultatul testului in amanunt.
 

In ce consta testul MyCareerPath?

Testul este alcatuit dintr-un chestionar de 300 de intrebari menit sa identifice zonele si carierele de interes ale studentului, plus un set de teste de abilitati menite sa asocieze potentialul cu cariera de interes. Acesta este un pachet complet ce imbina MyAptitude si MyCareerChoice pentru o evaluare detaliata a profilului copiilor.
 

Cui se adreseaza testul MyCareerPath?

Testul se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani.
 

 


Cat dureaza?  
 

 Care este costul?   
 
Testul dureaza aprox. 2h si 30 minute.


650 RON 
(costul include si 2 sesiuni de interpretare)

 

 


%OFERTA SPECIALA: Adu-ti colegul/prietenul si veti beneficia de promotia acestei luni pentru testul MyCareerPath: 450lei/persoana.

                                                

Cum pot sustine testul?

Testul se sustine online, interpretarea avand loc ulterior direct la birou sau prin Skype. Pentru a programa testul ne poti contacta la unul dintre numerele:

 

 

Pentru profesori: 

IntegralEdu organizeaza Centre de Testare pentru testele de orientare profesionala MyFutureChoice in licee si scoli.
Pentru mai multe informatii legate de testari si despre cum le putem organiza impreuna pentru elevii dumneavoastra,
contactati-ne la numarul de telefon 0733 069 068
- Alexandra Badescu, Sales Director 
Citeste si