Informare anulare examene GCSE, A-levels si IB

Informare anulare examene GCSE, A-levels si IB

 

Dragi parinti, 

 

Guvernul Regatului Unit a anuntat ca examenele publice A-levels si GCSE nu vor avea loc ca de obicei in mai si iunie, dar ca elevii vor putea totusi primi calificarile de care au nevoie pentru universitate. In timp ce asteptam clarificari si informatii suplimentare in acest sens, elevii sunt indemnati sa isi continue studiile. 

Majoritatea scolilor organizeaza deja cursurile online sau vor incepe de luni. Monitorizam informatiile furnizate de scoli, universitati si Departamentul pentru Educatie din Marea Britanie si va vom comunica actualizari clare, imediat ce acestea vor fi disponibile. 

In cazul in care copilul dvs. este in continuare in Marea Britanie, consultantul dvs. educational din cadrul IntegralEdu va sta la dispozitie pentru a va acorda sprijin si sfaturi.

 

UPDATE!

 

Dragi parinti, 

La scurt timp dupa anuntul Guvernului Regatului Unit din data de 18.03.2020, referitor la anularea examenelor publice A-levels si GCSE care urmau sa aiba loc in lunile mai si iunie ale anului curent, International Baccalaureate Organization (IBO) publica decizii similare pentru examenele IB. Aceasta decizie a fost luata pentru a garanta siguranta studentilor si profesorilor in aceasta perioada solicitanta. 


IBO a anuntat, de asemenea, modul in care elevii vor fi notati si ce tip de certificat vor primi. Elevului i se va acorda o diploma/un certificat care sa reflecte programul urmat si nivelul de cunostinte actual, iar acordarea se va baza pe activitatea studentului si evaluarile din cursul anului scolar curent.


La acest moment, IBO sustine ca sesiunea de examinare din luna noiembrie se va desfasura conform planificarii. 
Detalii suplimentare vor fi trimise de catre IBO, institutiilor de invatamant care deruleaza programele IB Diploma Programme si IB Career-Related Programme, pana la data de 27 martie 2020.

 

Consultantii IntegralEdu se afla in permanent in contact cu elevii si familiile acestora pentru a asigura un proces constant de schimb de informatie. Scopul nostru continuă să fie să găsim modalități de a sprijini elevii si familiile acestora în aceste perioade incerte și să oferim cele mai bune rezultate posibile pentru studenții noștri. Departamentul de universitati IntegralEdu este de asemenea activ in identificarea unor solutii pentru studentii aflati in anul final de studiu care urmeaza sa inceapa studiile universitare.

 

Pentru nelamuriri si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Echipa IntegralEdu

 

Adresele de contact ale consultantilor din birourile IntegralEdu:

 

Bucuresti:

Raluca-Livia Niculae - raluca@integraledu.ro / 0737.069.008

 

Constanta

Larisa Pospai - larisa@integraledu.ro / 0737069006

 

Craiova

Bogdan Dinca - bdinca@integraledu.ro / 0737069022

 

Galati

Elena Ostache - eostache@integraledu.ro / 0737069016

 

Iasi

Diana Moisa - dmoisa@integraledu.ro/ 0737069026

 

Timisoara

Iasmina Stroita - iasmina@integraledu.ro / 0737069004