Gimnaziu sau liceu in Elvetia? Eveniment exclusiv dedicat parintilor interesati de studii in Elvetia.

17 ian. 2019 admin 2783 views
Gimnaziu sau liceu in Elvetia? Eveniment exclusiv dedicat parintilor interesati de studii in Elvetia.

Cand este vorba despre educatie, Elvetia este recunoscuta a avea al doilea cel mai bun sistem educational din lume si este una dintre cele mai tolerante, prospere, eco-friendly si in continua dezvoltare tari din lume.

Astfel, nu e de mirare de ce tot mai multe familii din Romania se orienteaza spre Elvetia pentru studiile gimnaziale si liceale ale copiilor, dar si pentru cele universitate.

 

Gimnaziu sau liceu in Elvetia?

3 aprilie, 19:00

Artmark (etaj 1), Bucuresti

 

Pe 3 aprilie, 2019, ne bucuram de vizita in Romania a lui Mark Silverstein, Head of International Admissions and Marketing al Saint-Charles si Vice Chairman al Prefleuri Alpine International School, intr-un eveniment informal, de seara, pe care il organizam impreuna pentru parintii interesati de studii gimnaziale si liceale in Elvetia.

Evenimentul este o introducere in sistemul elvetian de invatamant, cu discutii deschise cu Mark Silverstein, directorul de admitere al celor doua scoli, o familiarizare cu mediul academic si cu mediul social in care se dezvolta si se formeaza copiii, un cocktail relaxat, cu si despre educatia de elita in Elvetia.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de confirmare in prealabil la consultantii IntegralEdu (individual sau completand formularul online de mai jos) sau la Raluca Niculae, Manager Dept. Licee in Strainatate, raluca@integraledu.ro, 0737 069 008.

 

Cateva cuvinte despre cele doua scoli elvetiene:

Infiintata in 1897, Collège & Lycée Saint-Charles are o rata de absolvire de 100% a Swiss diploma (bilingual Maturité in both French and English), fiind o scoala privata de top, in partea franceza a Elvetiei. Scoala are o abordare holistica, bazata pe valori puternice, deschidere fata de lume, umanism, traditie si educatie de calitate, are un curriculum complet de la HarmoS pana la Maturité, French-English Maturité. Locatia scolii este una excelenta, in Porrentruy, din regiunea elvetiana Jura, o zona sigura si cu o calitate excelenta a vietii.

 

Prefleuri Alpine International School invata copii intre 3 si 13 ani si este situata in apropiere de renumita destinatie de ski Villars-sur-Ollon. Printre obiectivele academice ale scolii se regasesc: stimularea capacitatii de a aprecia lucrul bine facut, cultivarea curiozitatii copiilor fata de lumea inconjuratoare, insuflarea respectului fata de planeta si natura, pregatirea solida pe plan lingvistic si stiintific, educarea copilului in vederea dezvoltarii independentei personale. Campusul este excelent dotat cu toate cele necesare studiului la standarde elvetiene, precum si cu o multime de terenuri de joaca si de sport, inclusiv terenuri de tenis, de golf, fotbal, volei, tenis de masa si piscina.

 

Pentru mai multe informatii despre scoli, consultantii IntegralEdu vor fi bucurosi sa raspunda cu toate cele necesare.

Va asteptam cu drag si va rugam frumos sa va anuntati prezenta prin completarea formularului online sau direct la Raluca Niculae, ale carei date de contact sunt mai sus.

Nume

Prenume

Email

Telefon

Oras

Varsta parinte/varsta copil:

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite.

17 ian. 2019 admin 2783 views