Getting into top universities // Masterclass sustinut de d'Overbroeck's Oxford

7 mai 2019 admin 3053 views
Getting into top universities  // Masterclass sustinut de d'Overbroeck's Oxford

25 mai, hotel Novotel, sala Bordeaux, 10:00 – 12:00 & 12:30 – 14:30

Ce trebuie sa faci pentru a fi admis cu succes la universitatile de top, cum si cand?

Cum sa-ti pregatesti Scrisoarea de Motivatie, astfel incat sa iesi din multime? Care sunt cele mai puternice si importante skill-uri ale tale si cum sa le pui in valoare? Cum decurg orele de curs in liceele de top din strainatate si cum sunt indrumati elevii pentru un viitor de succes?

 

Vino pe 25 mai sa afli toate raspunsurile de la Andrew Gillespie, reprezentant al colegiului d'Overbroeck's, Oxford!

Datorita numarului mare de inscrieri, locurile pentru evenimentul Getting into top universities  // Masterclass sustinut de d'Overbroeck's Oxford au fost ocupate. Daca doriti sa primiti informatii despre viitoarele evenimente organizate, va puteti inscrie in continuare in formularul de mai jos.

 

Andrew Gillespie este Vice-Presedinte al d'Overbroeck's Oxford, unul dintre cele mai bune licee din UK. Andrew a fost Head of Business in cadrul scolii, este Examinator Sef in UK in acest domeniu si inspector scolar. A scris multe manuale in domeniul Business and Economics, folosite in lumea intreaga, pentru urmatoarele niveluri educationale: GCSE, A level si facultate.

Printre responsabilitatile sale se regasesc, indrumarea elevilor in vederea admiterii la universitatea potrivita fiecaruia si coordonarea programului d'Overbroeck's Futures, ce se concentreaza pe sprijinirea tinerilor in alegerea oportunitatilor de dezvoltare educationala si profesionala.  

Evenimentul este destinat tuturor copiilor cu varste intre 14 si 18 ani si parintilor, care sunt interesati de studii internationale, de a se pregati sau perfectiona sau de a vedea cum se desfasoara lucrurile intr-un sistem de invatamant international.

 

Programul va include:

  • Activitate: Thinking Skills test
  • Activitate: Care sunt atributele unei aplicatii de succes in domeniul Economics/Business/Engineering/Media/etc.?
  • Ce trebuie sa contina scrisoarea de motivatie
  • Identificarea punctelor forte intr-o Scrisoare de Motivatie din UCAS 
  • Cum sa-ti imbunatatesti aplicatia la universitate?

 

D’Overbroecks’ College este un colegiu de top din UK, infiintat in anul 1978 in faimosul oras universitar Oxford. Din 2017, o noua locație a colegiului si-a deschis porțile in zona istorica a efervescentei Londra, urmand acelasi etos al colegiului din Oxford. O trasatura distinctiva a scolii este efortul de a crea o atmosfera corespunzatoare dezvoltarii calitatilor personale ale fiecarui elev, punandu-se accentul pe individualitate, stimularea gandirii critice si creative, incurajarea diversitatii si originalitatii. Nivelul academic de predare, atmosfera prietenoasa neoficiala, relatiile elev-profesor bazate pe incredere si participarea activa a elevilor in procesul de invatare stau la baza rezultatelor excelente ale copiilor. Citeste mai multe AICI.

BURSE OFERITE:

  • d’Overbroeck’s International School: Friendship Ambassador Awards de pana la 6.000 £ / an
  • d’Overbroeck’s Sixth Form: Friendship Ambassador Awards de pana la £3.000 / an

 

Datorita numarului mare de inscrieri, locurile pentru evenimentul Getting into top universities  // Masterclass sustinut de d'Overbroeck's Oxford au fost ocupate. Daca doriti sa primiti informatii despre viitoarele evenimente organizate, va puteti inscrie in continuare in formularul de mai jos.

 

Nume

Prenume

Email

Telefon

Varsta

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite.

7 mai 2019 admin 3053 views