De ce sa studiez la Cesar Ritz?

1 feb. 2011 admin 1554 views
De ce sa studiez la Cesar Ritz?

Universitatea elvetiana Cesar Ritz, una din cele mai renumite universitati in domeniul managementului turistic si hotelier si arte culinare la nivel mondial, invita viitorii studenti si masteranzi, profesorii si parintii interesati la seminarul public pe tema “De ce sa studiez la Cesar Ritz?” care va avea loc joi, 3 februarie, incepand cu ora 18.00 la sediul Integral Programe Educationale, din Bucuresti, Bulevardul Gen. Ghe. Magheru nr. 41, Et.1, Ap. 1.

Toti cei interesati de inceperea sau continuarea unei cariere de succes in domeniul managementului hotelier, managementului de restaurant sau managementului turistic, vor putea afla mai multe detalii direct de la reprezentantii universitatii Cesar Ritz privind programele academice oferite si oportunitatile de practica si cariera prezente.

Seminarul De ce sa studiez la Cesar Ritz?” este organizat de Integral Programe Educationale, reprezentant oficial al Cesar Ritz in Romania.  Participarea la seminar se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile, la: Integral Programe Educationale - Telefon: 0213110572, E-mail: office@integraledu.ro

Universitatea elvetiana Cesar Ritz reprezinta una dintre institutiile de referinta din lume in domeniul Turismului, Ospitalitatii si Managementului Hotelier. Este prima si singura scoala de management hotelier din Elvetia care a primit prestigioasa certificare World Tourism Organization (UNWTO) TedQual, alaturandu-se astfel celor mai recunoscute institutii de acest gen din lume.

Toata programa de studiu si activitatile extracuriculare sunt construite pentru a oferi studentilor si masteranzilor sansa de a deveni lideri in domeniile alese, de a avea acces la o cariera de succes la nivel international si, de a se simti pe toata perioada studiilor ca intr-o mare familie.

Promovand principiile de long-life-learning si de continua autoevaluare, Programul de Leadership al Universitatii Cesar Ritz pregateste studentii pentru rolul de lideri in cariera aleasa in domeniul Turismului si Managementului Hotelier.

In cursul unui an Universitatea Cesar Ritz este vizitata de peste 1000 de reprezentanti ai companiilor din industrie si au loc peste 600 de interviuri cu studentii. In fiecare an la Conferinta Anuala pentru Dezvoltarea Carierei, companii din intreaga lume recruteaza studenti si absolventi pentru o mare varietate de posturi.

In acelasi timp reteaua mondiala de parteneriate permite studentilor sa gaseasca stagii oriunde pe glob la alegere intre destinatii moderne, precum Dubai sau Shanghai si destinatii traditionale, precum Londra si Paris.

Printre programele academice oferite mentionam:

  • Certificat de absolvire – Hotel Management and Culinary Arts
  • Diploma de Licenta - International Business in Hotel and Tourism Management, care ofera acces catre: Program accelerat MBA la Washington State University, Pullman, USA si Diploma de Master in Manchester Metropolitan University, UK
  • Diploma Postuniversitara -  International Hospitality Management
  • Diploma de Master - International Hospitality Management
  • Diploma de Master - International Business in Hotel and Tourism Management
  • Certificat de Specialist - Culinary Arts
  • Diploma Preuniversitara - Culinary Arts
  • Cursuri de Limba Engleza

Programele universitatii reunesc metodele traditionale de predare din Elvetia cu cele mai moderne metode de management, pregatind studentii sa faca fata cerintelor din organizatiile lider din industria ospitaliera din intreaga lume.

Integral Programe Educationale este reprezentantul oficial al universitatii Cesar Ritz in Romania. In calitate de reprezentant oficial, Integral Programe Educationale pune la dispozitia studentilor romani servicii gratuite de consultanta pentru identificarea celui mai potrivit program de studiu si pentru dezvoltarea si depunerea formularelor de admitere.

Integral Programe Educationale este o companie de consultanta educationala pentru studii in strainatate, cu 17 ani de experienta in consilierea studentilor si tinerilor pentru alegerea celor mai bune institutii de invatamant. Portofoliul Integral Programe Educationale cuprinde peste 200 de programe in 160 de universitati din strainatate si in 120 de licee de elita. Integral Programe Educationale este centru autorizat UCAS.

 

Pentru informatii suplimentare contactati:

IntegralEdu

Bd. General Gh. Magheru nr. 41, et.1, ap.1, Sector 1, Bucuresti

e-mail: office@integraledu.ro  

telefon: 021 311 05 72

 

1 feb. 2011 admin 1554 views
Citeste si