Burse de 50% din taxa anuala de scolarizare oferite de Harrow School Online

Burse de 50% din taxa anuala de scolarizare oferite de Harrow School Online

 

Harrow School Online ofera cursuri A-levelsexclusiv in mediul online, avand la baza bogata experienta educationala a renumitei scoli britanice, Harrow School. 
 

Programul special conceput pentru invatarea online este acreditat de Pearson. Elevii care urmeaza cursurile la zi intr-o alta scoala/ intr-un alt sistem educational, pot urma cursurile A-levels online in completarea materiilor de studiu sau pentru a obtine o a doua diploma la finalizarea liceului si a-si spori sansele de reusita la o universitate de top.

 

Materii de studiu oferite

                                

 

                                                                                                   

 

Cui se adreseaza? Elevilor cu varste intre 16 si 18 ani care doresc sa-si continue ultimii doi ani de liceu invatand in sistemul britanic A-levels. 
 

Bursele de pana la 50% din taxa anuala de scolarizare sunt acordate candidatilor pentru programul A-levels cu incepere din septembrie 2020. Acestia trebuie sa intruneasca toate conditiile de eligibilitate si sa-si dovedeasca performanta academica in cadrul probelor de admitere.
 

Costurile anuale pentru 3 materii de studiu la A-levels vor fi reduse candidatilor ce vor obtine bursa, astfel: de la £15,000/an la £7,500/an (£2,500 pe trimestru). 

 

Care sunt conditiile de eligibilitate? 

Candidatii vor primi teste de admitere la materiile ce urmeaza a fi alese pentru studiul in cadrul programului A-levels online si vor sustine un interviu academic.


 

Deadline aplicatii: 12 iulie. Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de aplicatie, va rugam sa va adresati consultantului IntegralEdu sau sa completati formularul de inscriere.

 

De asemenea, cei care doresc sa afle mai multe despre programul A-levels oferit de Harrow School Online, sunt invitati sa participe in luna iulie, la o serie de webinarii, precum urmeaza:

 

Physics Taster Lesson

Luni, 6 iulie 2020, 11:00 AM - 12:00 PM (UK time)

Programul webinarului:

09:00  - Introducere din partea directorului liceului

09:05 - Physics taster lesson

09:50 - Q & A

10:00 - Incheiere

 

 

Further Maths Taster Lesson

Vineri, 10 iulie 2020, 11:00 AM - 12:00 PM (UK time)

Programul webinarului:

09:00 - Introducere din partea directorului liceului

09:05 - Further Maths taster lesson

09:50 - Q & A

10:00 - Incheiere

 

 

Chemistry Taster Lesson

Luni, 13 iulie 2020, 06:00 PM - 07:00 PM (UK time)

Programul webinarului:

09:00 - Introducere din partea directorului liceului

09:05 - Chemistry taster lesson

09:50 - Q & A

10:00 - Incheiere

 

Lectiile interactive online permit elevilor ce doresc sa se alature programului, sa se intalneasca cu profesorii cu care vor lucra pe durata celor 2 ani de studiu. Sunt potrivite elevilor ce au finalizat primii doi ani de liceu, atat in sistem romanesc cat si britanic.

 

Pentru a participa la una sau mai multe Taster lessons cat si pentru a primi mai multe informatii referitoare la bursele oferite de Harrow School Online va rugam sa completati formularul de inscriere.

 

 

Citeste si