Bursa IntegralEdu de pana la 40% la Oxford Sixth Form College

27 feb. 2019 admin 717 views
Bursa IntegralEdu de pana la 40% la Oxford Sixth Form College

IntegralEdu ofera o bursa pentru studii in strainatate elevilor care doresc sa urmeze un program GCSE, A-levels sau BTEC la Oxford Sixth Form College in Marea Britanie. Bursa acopera pana la 40% din taxa de scolarizare. 

Documentele necesare pentru obtinerea acestei burse sunt: foaie matricola cu notele din ultimii trei ani (in romana si engleza - cu stampila unui traducator autorizat), recomandare din partea unui profesor si copie CI sau pasaport. 

Data limita pentru inscriere este 7 aprilie. Cei selectati vor fi invitati sa sustina testele de admitere (in functie de programul academic), intre 10 si 14 aprilie, la birourile IntegralEdu. Dupa corectarea testelor, candidatii vor sustine un interviu pe Skype cu un reprezentant Oxford Sixth Form College, iar castigatorul bursei va fi anuntat pana pe 5 mai 2017.

Inscrierile se fac la Teodora Raducanu, Coordonator al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti, printr-un email la adresa teodora@integraledu.ro. 

Despre Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College este un colegiu independent care ofera programele educationale GCSE, A-Level si BTEC. De-a lungul anilor, si-a conturat o reputatie excelenta pentru buna pregatire oferita elevilor pentru examenele publice, iar metodele de predare alese sunt asemanatoare cu cele de la universitatile Cambridge sau Oxford. Colegiul este situat in epicentrul universitar al orasului Oxford, pe King Edward Street. 
Din multe puncte de vedere, colegiul ofera o atmosfera diferita de cea a unei scoli traditionale. Abordarea academica este una informala si interactiva. Indrumarea oferita atat de profesori, cat si de restul personalului academic, este una creativa si concentrata pe nevoile individuale ale elevilor si pe stilurile lor particulare de invatare. Elevii sunt incurajai sa ia parte in mod activ la procesul de invatare. Ca parte a programului academic, fiecare elev primeste lectii private fara a plati in plus pentru asta, iar clasele au cel mult sase elevi. Toti elevii de peste 16 ani devin membri ai faimoasei societati de dezbateri Oxford Union. Multumita relatiei foarte apropiate dintre Colegiu si aceasta societate, atat festivitatea de primire, cat si de incheiere, se organizeaza la Oxford Union. 

 

27 feb. 2019 admin 717 views