Bursa IntegralEdu de pana la 40% pentru d’Overbroek’s College

31 ian. 2017 admin 2676 views
Bursa IntegralEdu de pana la 40% pentru d’Overbroek’s College

IntegralEdu ofera o bursa speciala pentru elevii colegiului d’Overbroeck’s din Oxford. Aceasta va acoperi pana la 40% din taxa de scolarizare pentru programele GCSE sau A-Levels, iar cei interesati sa acceseze bursa o pot face pana pe data de 24 februarie in cadrul World Education Fair - editia februarie 2017 care va avea loc in Bucuresti, Craiova si Constanta.

Aici puteti vedea mai multe informatii despre desfasurarea evenimentului, scolile participante si despre alte oferte de care puteti beneficia exclusiv pe perioada targului (18-23 februarie).

Documentele necesare pentru accesarea acestei burse sunt: foaie matricola cu notele din ultimii trei ani (in romana si engleza - cu stampila unui traducator autorizat), recomandare din partea unui profesor si copie dupa CI sau pasaport. Cei selectati vor fi invitati sa sustinua teste de admitere (in functie de programul academic), pe data de 7 martie, la birourile IntegralEdu. Dupa corectarea testelor, candidatii vor sustine un interviu pe Skype cu un reprezentant d’Overbroeck’s. Castigatorul va fi anuntat vineri, 31 martie.

Pentru orice alta informatie sau intrebari, va rugam sa va adresati Teodorei Raducanu, Coordonator al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti printr-un email la adresa teodora@integraledu.ro.

 

Despre D’Overbroeck’s College

Colegiul a fost infiintat in anul 1978 in imediata apropiere a faimosului oras universitar Oxford, animat de spiritul si entuziasmul tinerilor. Colegiul D’Overbroeck’s are o reputatie academica excelenta si este potrivit pentru elevii independenti, foarte motivati si ambitiosi, care vizeaza aplicarea la universitati de prestigiu din Marea Britanie, cum ar fi Oxford si Cambridge, Imperial College, LSE, UCL, Universitatile din Edinburgh, Bath, Bristol, Newcastle, Leeds, etc.

O trasatura distinctiva a scolii este efortul de a crea o atmosfera corespunzatoare dezvoltarii calitatilor personale ale fiecarui elev, punandu-se accentul pe individualitate, stimularea gandirii critice si creative, incurajarea diversitatii si originalitatii. Nivelul academic de predare, atmosfera prietenoasa neoficiala, relatiile elev-profesor bazate pe incredere si participarea activa a elevilor in procesul de invatare stau la baza rezultatelor bune in timpul examinarii. Aproximativ 10% dintre absolventi sunt primiti in fiecare an in Oxbridge. Instruirea se face in grupuri mici, internationale, de pana la zece persoane (o medie de sapte), iar aproximativ 60% dintre studenti sunt din Marea Britanie. Colegiul are un program de pregatire special conceput pentru medicina si drept, in vederea aplicarii la universitatile de elita, iar o mare parte a profesorilor sunt autori de manuale si membri ai comisiilor de examinare. Un element important in progresul efectiv al elevilor il constituie relatia acestora cu cadrele didactice, care se realizeaza la doua niveluri - prin consultare directa si evaluari periodice si prin pregatirea de rapoarte detaliate cu privire la eforturi si rezultate, precum si recomandari pentru imbunatatire.

Pe langa noul campus din Banbury Road, colegiul mai are trei cladiri, aflate la mica distanta una de cealalta. Ewert Place este situat in Summertown, cartier in partea de nord a oraaului, cu multe banci, magazine, supermarketuri, restaurante. In cladire se tin cursurile de matematica, stiintele naturii si arta. Baza include laboratoare specializate de fizica, chimie si biologie dotate modern, sala de informatica si ateliere pentru arte plastice, ceramica si fotografie. Swan Building este situat pe Banbury Road, intre Summertown si centrul orasului. In aceasta cladire se afla salile pentru restul disciplinelor, biblioteca si o sala comuna de recreere. Departmentul de muzica, studioul de inregistrare si studioul de teatru se afla in Leckford Place.

 

31 ian. 2017 admin 2676 views