Bursa IntegralEdu de pana la 100% la Abbey College Cambridge

25 mai 2017 admin 1670 views
Bursa IntegralEdu de pana la 100% la Abbey College Cambridge

 

IntegralEdu ofera o bursa de pana la 100% din taxa de scolarizare la Abbey College Cambridge. Pentru aceasta bursa pot aplica toti cei care doresc sa isi continue studiile in Marea Britanie, cu programul A-Levels sau GCSE. Bursa se ofera pe durata celor 2 ani, cat dureaza programul de studiu.

Documentele necesare pentru accesarea acestei burse sunt: foaie matricola cu notele din ultimii trei ani (in romana si engleza - cu stampila unui traducator autorizat), scrisoare de motivatie si copie dupa CI sau pasaport. Cei care au diplome si/sau certificate obtinute in ultimii 2-3 ani, le pot adauga la dosar.

Data limita pentru inscriere este 9 iunie. Cei selectati vor fi invitati sa sustina testele de admitere (in functie de programul academic), intre 12 si 16 iunie, la birourile IntegralEdu. Cei care doresc sa viziteze scoala in aceasta perioada, pot sustine testele la Abbey College Cambridge. Dupa corectarea testelor, candidatii vor sustine un interviu, iar castigatorul bursei va fi anuntat pana pe 30 iunie 2017.

Inscrierile se fac la Teodora Raducanu, Coordonator al Departamentului de Studii Gimnaziale si Liceale in cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti, printr-un email la adresa teodora@integraledu.ro

 

Despre Abbey College Cambridge
De la infiintarea sa, in 1994, si pana acum, Abbey College Cambridge si-a mentinut si dezvoltat succesul academic. Din 1997, se mentine in topul scolilor independente din Marea Britanie, pe criteriul rezultatelor obtinute de elevi la examenele A-Levels. Colegiul cunoaste o dezvoltare rapida, in momentul acesta dispunand de sase cladiri de studiu, un birou de student service, o cafenea, un studio de muzica si cinci camine de cazare. La Abbey College Cambridge studiaza 340 de studenti din peste 30 de tari care se bucura de sprijinul si indrumarea celor 80 de membri ai personalului colegiului. Abbey College Cambridge este pregatita sa treaca la un alt nivel in procesul ei de dezvoltare, in vara anului 2016 urmand sa se mute intr-un campus nou, planul acestuia fiind special conceput de personalul colegiului astfel incat acesta sa fie pe masura nevoilor studentilor internationali. 

 

25 mai 2017 admin 1670 views