Bursa de 10.000 CHF la Collège et Lycée Saint Charles!

21 aug. 2019 admin 769 views
Bursa de 10.000 CHF la Collège et Lycée Saint Charles!

Collège et Lycée Saint Charles acorda o bursa de 10.000 CHF celor interesati sa studieze la celebrul liceu din Elvetia, in clasa a IX-a sau a X-a, incepand cu anul academic 2019-2020. Bursa este valabila pentru toti anii de studiu, pana la absolvire.

Astfel, atat cei care doresc sa studieze in franceza, sa obtina Swiss Matura si sa-si continue studiile universitare in Elvetia, cat si cei care doresc sa studieze programul bilingv (franceza/engleza) sau programul international IB, care deschid portile universitatilor din intreaga lume, pot beneficia de aceasta bursa.

Oferta este disponibila pentru anul academic curent (intrarea la Saint Charles este posibila in luna august 2019 sau dupa vacanta de toamna, pe 21 octombrie, iar pentru elevii din clasa a 9-a, este inca posibila inscrierea pe 6 ianuarie 2020).

Situat in frumosul oras Porrentruy, Elvetia, Collège et Lycée Saint Charles este practic in inima Europei (la doua ore de Paris), cu acces usor la bogatiile culturale ale Europei. Fondat in 1897, Saint Charles intampina elevii internationali cu varste cuprinse intre 10 si 19 ani, in clase de cate 10 pana la 14 copii. Acest lucru le ofera elevilor atentia cuvenita pentru a-si atinge potentialul maxim, sub indrumarea profesorilor care ajung sa ii cunoasca personal si sa aiba grija de bunastarea lor sociala, emotionala si academica. Salile de clasa sunt moderne si luminoase si ofera elevilor tehnologia necesara pentru a invata sa fie conectati, informati si adaptabili.

Saint-Charles are programe de studiu primar, gimnazial si liceal, precum si tabere de vara. Elevii pot studia fie pentru Swiss Matura, cu un curriculum bilingv in franceza si engleza sau doar francez si care ofera acces la Top 10 universitati elvetiene, fie pentru a obtine Bacalaureatul International (IB), cursurile fiind predate in engleza, oferindu-ne acces la universitati precum Cambridge si Stanford, unde au si fost acceptati absolventi ai scolii, in acest an.


Pentru mai multe informatii despre scoala si pentru a incepe procesul de aplicare, va rugam sa o contactati pe Raluca Niculae, Manager dept. Licee in Strainatate, IntegralEdu – 0737.069.008, Raluca@integraledu.ro.

21 aug. 2019 admin 769 views