The-Royal-School.jpg the royal school logo.jpg

The Royal School

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Nursery - Year 13

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Wolverhampton, West Midlands, Marea Britanie

Aeroporturi:

Birmingham - 1 h

Scurta istorie si descriere
Localizata in suburbiile pline de vegetatie ale orasului Wolverhampton, The Royal School este la intretaierea dintre peisajele rurale britanice si al doilea cel mai mare oras din regat, Birmingham. Acest lucru ofera elevilor ocazia experimentarii contrastelor de locuire tipic britanice. Scoala dateaza din 1850, iar elevii scolii provin din toate colturile Marii Britanii si ale Spatiului Economic European, creand o diversitate culturala reusita.

The Royal School reprezinta o comunitate mica, in care atmosfera familiala este in permanenta intretinuta de elevii, profesorii si personalul scolii. Traditia academica a scolii se centreaza pe atentie individuala, toleranta si respect fata de celalalt.

Scoala ofera o pregatire buna mai ales la materii precum stiinte naturale si matematica. The Royal School se poate mandri cu rezultatele elevilor, fiind totusi o scoala neselectiva, dar avand resursele necesare pregatirii elevilor pentru admiterea la Oxbridge si la universitatile de top din Marea Britanie sau de peste granite.

Campusul scolii se intinde pe o suprafata de 25 acri, iar spre beneficiul elevilor acesteia, s-au realizat investitii semnificative in complexul sportiv. Din septembrie 2016, scoala a obtinut subventionare din partea guvernului britanic, astfel ca atat elevii britanici, cat si cei europeni, beneficiaza de scolarizare gratuita, parintii urmand sa plateasca taxa de cazare si mese si costurile aditionale.


Cazare
Caminele scolii confera elevilor un mediu familial. Elevii mai mici sunt cazati, in functie de gen si varsta, in camere cu doua sau trei paturi. In functie de disponibilitatea locurilor, elevii din Sixth Form pot beneficia de camere individuale. Fiecare camera este mobilata cu dulapuri si birouri pentru studiu individual. In fiecare camin exista camere comune, unde elevii se pot reuni si socializa. Mesele sunt variate si se servesc in cantina scolii. Elevii pot ramane in campus pe perioada vacantelor intertrimestriale, cu exceptia vacantei de vara.


Activitati extracurriculare
Pe langa activitatile de socializare care se desfasoara spontan in campus (precum: board game-uri, competitii, proiectii de film etc.), elevii pot lua parte la activitatile organizate mai ales pe timpul weekendurilor, cum ar fi excursii de o zi la Birmingham, in parcuri tematice (Alton Towers) sau in locatii de interes istoric sau cultural. Alte activitati organizate mai sunt: karting, sporturi de aventura, bowling, vizite la cinema, paint ball etc. Multi dintre elevii din anii mai mari, se implica in programul Combined Cadet Force sau Duke of Edinburgh Award.

In campus, elevii dispun de optiuni de petrecere a timpului liber, precum: scrima, fotografie, gimnastica, rugby, badminton, baschet, cricket, netball, inot, scufundari, caiac, tenis, fitness, hochei. Echipa de fotbal si-a castigat o reputatie excelenta la nivel national si regional. Echipa de inot a fost calificata la Jocurile Olimpice de la Londra, in 2012, iar cele de atletism sunt antrenate intensiv, pe parcursul a aproximativ 25 de ore saptamanale.


Proceduri de admitere
Candidatii vor prezenta foaia matricola cu rezultatele scolare din ultimii doi ani. Elevii care aplica pentru intrarea in programul GCSE vor sustine teste la limba engleza, iar cei care aplica pentru A-Levels vor da teste la matematica si limba engleza in birourile IntegralEdu.


Informatii generale

 • Varsta elevilor: 4 - 19 ani
 • Varsta elevilor in regim de internat: 11 - 19 ani
 • Numarul elevilor: 1251
 • Numarul elevilor in regim de internat: 120

 

 

Programe de studiu vezi tot »

 • GCSE
 • A-Levels
 • ESL

 • GCSE
 • A-Levels
 • ESL
 • Foaie matricola pe ultimii doi ani
 • Teste de admitere la limba engleza si matematica
 • Interviu pe Skype cu un reprezentant al scolii

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

 • Taxa anuala pentru 2019 / 2020: £ 12 300
 • Taxa de inscriere: £ 1 000
 • Depozit de acceptare a locului: £ 1 500

Photo Gallery

The-Royal-School.jpg

Video Gallery