college-building.jpg NatMatSci.jpg

The National Mathematics and Science College

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Engleza

Ani de studiu:

Year 11- Year 13

Inceput an: Septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Da

Aeroporturi:

Birmingham Airport, 20 min. cu masina

The National Mathematics and Science College (NMSC) este localizat in Coventry, un oras vibrant din punct de vedere cultural, cu numeroase locatii istorice precum castelul medieval Warwick sau Coventry Cathedral.

NMSC are ca misiune, exceleta ecademica in domeniul STEM (stiinta, tehnologie, inginerie si matematica) si pregateste elevii cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani in vederea candidaturii cu success pentru admiterea in cadrul celor mai renumite universitati din domeniu, la nivel mondial: Oxford, Cambridge, Harvard, MIT, Yale, Princeton etc.

Elevii aleg sa studieze la A-levels materii din domeniul  STEM ce le vor spori sansele de reusita la universitati de top dar si la angajare. Studiul stiintelor dezvolta abilitati transferabile cum ar fi gandirea critica, rezolvarea problemelor si lucrul in echipa si ofera absolventilor sansa de a fi angajati in domenii creative, inovatoare dar si profitabile. Profesii precum: medicina, drept,  business & finance dar si industriile creative (arhitectura) considera studiul materiilor STEM a fi extrem de important. Elevii scolii sunt incurajati sa participle la olimpiade si castiga an dupa an, primele locuri ale competitiilor.

Pe langa pregatire pentru universitati de top, elevii pot participa la programe de leadership precum The Parliamentor programme, sub supravegherea unui membru al parlamentului britanic.

Se poate opta pentru cazarea in resedinta NMSC sau la familie gazda. Se ofera transport zilnic intre cladirea de resedinta si scoala.

Programe de studiu vezi tot »

IGCSE/ Pre- A- Level (1 an), A-levels (2 ani), A level- Fast Track Programme (1 an), Medical School Pathway (2 ani)

EduTabere cu profil stiintific.

Sports & Activities

Programul de activitati extra- scolare oferit de NMSC este extrem de variat: NMSC Leadership Programme, vizite la universitati de top din UK, vizite la situri istorice, muzee si galerii, activitati sportive, muzica si cor, Duke of Edinburgh’s Award Programme.

Creativitatea este extrem de importanta iar elevii sunt incurajati sa se exprime prin arte vizuale, muzica, compozitie literara si teatru. Un pian Steinway este situat in holul principal de receptie iar departamentul de arta este foarte bine dotat cu materiale specifice.

Muzicienii sunt invitati sa participle la programul Sparks organizat de orchestra simfonica a orasului Birmingham iar cei cu talent vocal sunt incurajati sa se inscrie la corul orasului Coventry.

Sunt disponibile, la resedinta, facilitati sportive pentru elevii de 18 ani +.  Elevii mai tineri au acces la o sala de gimnastica complet echipata la cateva minute de mers pe jos de resedinta.

Cursuri de sport sunt oferite saptamanal: fotbal, baschet, tenis de masa, hochei, rugby etc

IGCSE/ Pre- A- Level (1 an), A-levels (2 ani), A level- Fast Track Programme (1 an), Medical School Pathway (2 ani)

EduTabere cu profil stiintific.

NMSC este o scoala selectiva.

Pentru admitere, elevii vor fi testati la engleza si matematica si vor avea un interviu cu un membru al staff-ului academic. De asemenea vor fi revizuite foile matricole (din ultimii 3 ani).

Va rugam sa solicitati mai multe detalii, consultantilor IntegralEdu.

Costuri/ trimestru (sunt 3 trimestre intr-un an academic):

Taxe scolarizare: £9,835/ trimestru

Taxe cazare: £5,465/ trimestru

Registration Fee (nerambursabil): £200

Depozit (rambursabil la finalizarea cursului): £3,000

Photo Gallery

college-building.jpg maxresdefault.jpg nmsc 1.jpg NMSC_lab.jpg

Video Gallery