Schloss-Schule Kirchberg.JPG logo Schloss-Schule Kirchberg.png

Schloss-Schule Kirchberg

Tara: Germania

Limba de predare: Germană

Ani de studiu:

Grade 5- Grade 12

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Kirchberg

Aeroporturi:

Stuttgart, Frankfurt, Nürnberg

Schloss Schule Kirchberg a fost fondata in 1914 si este o scoala de tip internat recunoscuta de statul german, fiind un prestigios membru al uniunii scolilor de tip internat "Internate Vereinigung" (o sub-organizatie a Institutiilor Germane de Educatie. Scoala este localizata intr-un spatiu fermecator, chiar in varful micului oras Kirchbergen. Scoala are o orientare educationala reformatoare si progresiva, deschisa catre lume, fiind, in mod special, concentrata pe stiinte naturale, arte teatrale si pe limbi straine. Obiectivele principale ale scolii sunt de a recunoaste si de a stimula potentialul fiecarui elev, tinand cont de individualitatea fiecaruia. Chiar daca scoala promoveaza masiv ideea de excelare academica si extracurriculara, aceasta pune accentul pe personalitatea elevului si nu pe modelele standardizate de succes. In spatele evolutiei personale si academice a copilului stau numeroase propuneri si programe croite pe masura acestuia. In plus, elevii internaționali vor beneficia de atmosfera multiculturala din interiorul școlii creata pe baza unei experiențe acumulate de-a lungul anilor.

Programe de studiu vezi tot »

 • German Abitur
 • 10 plus
 • Limba germana la Institutul Goethe

Sports & Activities

Elevii pot alege dintr-o larga varietate de tipuri de sport, cum ar fi: fotbal (intensiv), badminton, golf, tragere cu arcul, baschet, judo, inot, volei, alpinism, echitatie, fotbal american etc. Printre obiectivele Schloss Schule Kirchberg este si cea de a transfera responsabilitati importante elevilor. De aceea, scoala adaposteste cateva capre, oi si acvarii pentru pesti de care copiii trebuie sa aiba grija. Adiacent, scoala pune la dispozitia elevilor o serie de activitati atractive: olarit, tehnologie, cor, big band, balet, dans modern, teatru, si alte activitati culturale desfasurate in centrul cultural al campusului. Pe perioada weekend-urilor copiii pot merge la cinema, in excursie la Stuttgart, pot practica ice skating sau water ski.

Galerie media vezi tot »
 • German Abitur
 • 10 plus
 • Limba germana la Institutul Goethe
 • Interviu de admitere
 • Foaie matricola cu notele din ultimul an de studiu
 • Nivelul de cunoastere al limbii germane – B2

Taxe pentru anul şcolar 2016/2017 în Euro
Taxe pentru elevii in regim de pensiune

 • Clasele 7-9: €26709/an
 • Clasele 10-12: €27312/an

Taxe aditionale: acestea vor fi stabilite in functie de nevoile fiecarei familii si a fiecarui elev, de cursurile de limbi straine alese, de activitatile din timpul weekend-urilor si a vacantelor, dar si de transferurile de la aeroport, daca sunt necesare.

Photo Gallery

Schloss-Schule Kirchberg.JPG 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.png 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Video Gallery