Myddelton Building.jpeg myddelton-cropped-siggie.jpg

Myddelton College

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Inceput an: septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Denbigh, Denbighshire, Tara Galilor

Aeroporturi:

Liverpool, Manchester – aprox. 1 ora

Scurt istoric si descriere
Myddelton College se afla in Denbigh, in fermecatorul comitat Denbighshire din nordul Tarii Galilor. Regiunea este plina de istorie, iar parcul national Snowdonia din apropiere ofera elevilor o atmosfera fascinanta, in acelasi timp foarte primitoare. Orasul, desi mic, intotdeauna are cate ceva de oferit, de la cafenelele cochete si librarii, pana la festivaluri de muzica si muzee.
Scoala se mandreste cu abordarea moderna, holistica pe care o are fata de educatie, in stransa legatura cu dezvoltarea elevilor din punct de vedere tehnologic. Nu numai atat, fiecare elev isi poate urmari cu usurinta evolutia online si poate cere ajutor individualizat. Myddelton College este o scoala premiata de Microsoft, studentii sunt asteptati sa se obisnuiasca cu utilizarea internetului, cu lectii care sunt livrate electronic, prin tehnologia Cloud, folosind tehnici de invatare flip si folosind Microsoft Office.
La ore, sunt maxim 18 elevi pe clasa, ceea ce face ca profesorii sa ii cunoasca pe fiecare in parte si sa ofere suport pentru nevoile fiecaruia, dar si sa se dezvolte o atmosfera familiala in tot campusul. Scoala ofera un tutore personal, un elev din an mai mare care are grija de cei mici, dar si un tutore academic, un profesor indrumator cu care elevii se vor intalni zilnic pentru a discuta evolutia academica. De asemenea, pentru cei care au abilitati deosebite fie academice, fie pe partea de arte, sport sau muzica, se poate oferi suport suplimentar pentru ca acestia sa exceleze in domeniul ales.

Cazare                                                                                                                                                                                         
La Myddelton College cazarea se face in doua case, una pentru baieti si una pentru fete, fiecare avand cate un supraveghetor permanent si un elev din an mai mare care are grija de casa, ceea ce face atmosfera mai calda si familiala. Cei sub 16 ani stau in camera duble, iar cei mari in camere individuale, toate camerele avand baie proprie. In vacante, elevii pot ramane in campus si au parte de un orar organizat dar relaxant.

Programe de studiu vezi tot »

Informatii generale

 • Varsta elevilor: 9 - 18 ani
 • Varsta elevilor in regim de pensiune: 11 - 18 ani
 • Numarul total de elevi: 220     
 • Numarul total de elevi in regim de pensiune: 80

Programe academice:

 • GCSE / IGCSE
 • A-levels
 • Short Term Courses
 • EduTabere

Sports & Activities

Activitati extrascolare
Se pune accent pe dezvoltarea multilaterala a fiecarui elev, de accea sportul si artele nu lipsesc din curricula scolara, din dorinta de a ii face pe copii mai adaptabili, mai increzatori si cu abilitati de lideri. Elevii au parte de programul de sport si aventura in aer liber si pot practica drumetii, sporturi nautice, alpinism, ciclism, pescuit si multe altele in zonele uimitoare ale Colywn Bay, Snowdonia si Llangollen. Nu numai atat, cei mici se bucura de o ora pe saptamana de abordarea mindfulness, ceea ce le ofera o atentie sporita la ore.

Muzica si teatru
Acestea doua sunt o parte esentiala a etosului din Myddelton, avand in vedere ca majoritatea studentilor participa la un anumit tip de activitate dramatica sau muzicala pe tot parcursul anului. La fiecare jumatate de semestru are loc un eveniment de teatru sau muzica pentru ca studentii sa fie implicati.
Pentru studentii care studiaza teatru, ei pot accesa filmari ale productiilor de teatru live de la Royal Shakespeare Company, impreuna cu recenziile si discutiile actorilor, regizorilor, dramaturgilor si designerilor.

Sport
Colegiul are multi sportivi care concureaza in echipe nationale, inclusiv triatlon, inot, gimnastica, calarie, navigatie, alpinism si patinaj printre altele.

Informatii generale

 • Varsta elevilor: 9 - 18 ani
 • Varsta elevilor in regim de pensiune: 11 - 18 ani
 • Numarul total de elevi: 220     
 • Numarul total de elevi in regim de pensiune: 80

Programe academice:

 • GCSE / IGCSE
 • A-levels
 • Short Term Courses
 • EduTabere
 • Foaie matricola cu notele din ultimii doi ani
 • Examene la engleza, matematica, test de abilitati

Pentru informatii detaliate, adresati-va consultantilor IntegralEdu. 

Pentru informatii detaliate, adresati-va consultantilor IntegralEdu. 

Photo Gallery

Myddelton Building.jpeg Myddelton Climbing Wall.jpeg Myddelton Dance Studio.jpeg Myddelton Dining Hall.jpeg Myddelton Experiment.jpg Myddelton Music Lessons.jpeg Myddelton School Grounds.jpeg Myddelton School Hall.jpeg Myddelton Tablet.jpg

Video Gallery