harrow.png

Harrow School Online

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Engleza

Ani de studiu:

Year 12 - Year 13

Inceput an: Septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Nu, cursul este online.

Aeroporturi:

Nu, cursul este online.

Harrow School Online ofera cursuri A-levels, exclusiv in mediul online, avand la baza bogata experienta educationala a scolii britanice de tip boarding, Harrow School.*

* Harrow School este o scoala britanica cu internat, pentru baieti cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani. A fost fondata in 1572 iar in 2019 cca. o treime din elevi au obtinut A* la examenele finale in timp ce 49% au obtinut D1 sau D2 la testele Pre-U (rezultate maxime). Absolventii aplica cu success la universitati precum: Oxford, Cambridge, Stanford, Yale, Princeton sau Columbia.

Cursurile special concepute pentru invatarea online se adreseaza elevilor cu varste intre 16 si 18 ani. Programul de studiu este flexibil si personalizat si se pliaza nevoilor de invatare ale elevului, combinand studiul individual cu lectiile online sustinute de catre profesorii experimentati ai scolii. Elevii invata de acasa, alaturandu-se lectiilor predate live de catre profesori experimentati, in clase mici si avand colegi din intreaga lume.

Programul de lucru saptamanal cuprinde: lectii online alaturi de grup si profesor; video masterclass; intalniri 1:1 cu profesorul; intalniri ale casei; tutoriale online

Lectiile dureaza 45 min,  5 lectii individuale pe sapt, pentru fiecare materie studiata + 2 lectii live. Elevii primesc teme, au acces si la tutoriale si beneficiaza de activitati extra-scolare. Se asteapta ca un elev sa dedice 30 ore/ sapt. programului.

Examenele Pearson Edexcel International A Level, se sustin intr-un centru acreditat. Examinarile mock se sustin de acasa.

Elevii se pregatesc pentru admiterea la universitatile de top iar in acelasi timp isi dezvolta o retea internationala de prieteni. Invata sa fie responsabili de programul zilnic, asigurandu-se ca indeplinesc toate sarcinile de lucru si se pregatesc corespunzator pentru examene. Isi dezvolta astfel spiritul de initiativa si abilitatile de self-management. Elevii au posibilitatea de a solicita ajutorul profesorilor, ori de cate ori au nevoie iar “parintele casei” ii ajuta sa-si stabileasca si sa-si indeplineasca obiectivele. De asemenea beneficiaza de orientare in cariera si indrumare cu privire la alegerea activitatilor extra-scolare.

Similar cu scoala traditionala britanica cu internat, Harrow School Online este organizata in "case virtuale" ce conecteaza elevii si personalul academic, in afara orelor de curs. Fiecare “casa” (House)  gazduieste aprox. 75 de elevi iar seful casei (Head of House) este selectat din randul elevilor de an terminal (year 13). Casele sunt conduse de House Master/ Mistress si au o echipa dedicata de profesori (care indruma activitatile extra-scolare si concursurile intre case) si consilieri educationali.

Programul de scolarizare ofera urmatoarele avantaje:

Individualizare: elevii urmeaza o cale individuala de invatare, in timpul propriu, urmand cursuri ce raspund nevoilor personale de studiu.

Participare: in ceea ce priveste studiul individual, sunt mai multe oportunitati pentru elevi sa fie activi comparativ cu mediul traditional fata-n-fata, avand mai mult timp sa reflecteze asupra diverselor teme.

Retele globale: elevii lucreaza alaturi de colegi din intreaga lume, invatand despre multiple culturi  si largindu-si sfera de prieteni.

Vizibilitate: parintii au acces in timp real la rezultatele copiilor.

Flexibilitate: cursurile online permit elevilor sa-si construiasca orarul propriu invatandu-i sa balanseze studiul si munca individuala cu alte angajamente.

Promovarea autodisciplinei: programul sprijina elevii sa devina independenti si sa-si dezvolte abilitatile de autodisciplina ce ii vor pregati pentru universitate.

Accesibilitate: invatarea online ofera posibilitatea studiului individual oferind mediul propice, in care multi elevi se pot remarca.

Implicarea profesorilor este esentiala in invatarea si motivarea elevilor, analiza progresului acestora si adaptarea in consecinta a programului.

Tehnologia: programul Harrow School Online este gazduit de platforma Pearson Connexus folosita de peste 75.000 de elevi din intreaga lume. Platforma incorporeaza mijloace multimedia, cursuri online, chat si email. Este oferit suport tehnic pe durata cursului. Elevii au nevoie de laptop /PC cu sistem de operare Windows 10 sau Mac OS 10.7 si sunt incurajati sa achizitioneze o tableta grafica.

Harrow School Online ofera cursuri A-levels acreditate de Pearson Edexel (Pearson Edexcel International A Level qualifications): chimie, fizica, matematica, matematici avansate (Further Maths) si economie. Principala diferenta intre A-levels si International A-levels este faptul ca materiile sunt invatate in module cu examene la final de modul nu la finalizarea celor 2 ani de studiu.

Elevii care urmeaza cursurile la zi intr-o alta scoala/ intr-un alt program educational,  pot urma cursurile A-levels online in completarea materiilor de studiu sau pentru a obtine o a doua diploma la finalizarea liceului. 

Activitatile extra-scolare puse la dispozitie elevilor, dezvolta abilitatile de lideri, perfectioneza comunicarea acestora in l.b engleza. Sunt incluse si activitati sportive, artistice sau de voluntariat; copiii pot alege participarea la clubul de sah, clubul de dezbateri sau revista scolii.

Programe de studiu vezi tot »

A-levels

A-levels

Harrow School Online se adreseaza fetelor si baietilor ambitiosi din intreaga lume, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, care cauta o educatie britanica de prestigiu, care sa se potriveasca stilului lor de viata. Toti elevii trebuie sa se autodisciplineze, astfel incat sa-si gestioneze programul zilnic de lucru, sa se pregateasca corespunzator pentru proiecte si examene.

Candidatii vor primi teste online de admitere la fiecare subiect pe care doresc sa il studiese in cadrul Harrow School Online. De asemenea vor sustine interviul de admitere.

Taxe an academic 2020-2021:

Full time enrollment: taxa de scolarizare este de 5.000 GBP/ trimestru (15.000 GBP/an)

Individual A-levels: se pot studia intre 1 si 3 materii, taxa pentru o materie de studiu: 4500 GBP per materie/ pe an.

Taxa de inregistrare este anulata in contextul Covid.

Costurile includ taxele de examinare.

Se acorda burse de pana la 50% din taxa anuala de scolarizare, candidatilor pentru programul A-levels cu incepere din septembrie 2020. Acestia trebuie sa intruneasca toate conditiile de eligibilitate si sa-si dovedeasca performanta academica in cadrul probelor de admitere.

Photo Gallery

harrow.png

Video Gallery