Claremont School.jpg download.png

Claremont School

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Nursery - Year 13

Inceput an: septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Bodiam, Marea Britanie  

Aeroporturi:

Gatwick, Londra: 1 h

Heathrow, Londra: 1,5 h

 

Scurt istoric si descriere
Fondata in 1925, Claremont este o scoala mica, cu o atmosfera prietenoasa, colegiala. Profesorii, personalul si elevii sunt apropiati si construiesc impreuna un mediu respectuos, plin de compasiune si favorabil invatarii pozitive. Elevii sunt incurajati sa imbratiseze ideea ca, ca dezvoltarea personala si cunoasterea profunda implica o anumita doza de efort si perseverenta.  Una dintre cele mai importante preocupari ale profesorilor acestei scoli este aeea de a sprijini elevii sa devina cea mai buna versiune a lor, indiferent de domeniul de interes, de materiile studiate sau de abilitatile personale.

Cazare

Sunt disponibile doua camine, unul pentru baieti, iar altul pentru fete si pentru elevii din anii 7 si 8. Ambele camine sunt situate in afara campusului pentru ca se doreste eliminarea diferentelor intre elevii in regim de internat si cei in regim de zi. Acestia au parte de aceeasi rutina, la finalul programului scolar, toti elevii merg acasa, astfel se contureaza o delimitare mai clara intre viata de scoala si cea de acasa. Elevii au asigurat transportul de la si pana la camine.

 

Activitati extracurriculare

Dupa-amiezile de la Claremont au fost concepute pentru a fi recompensatoare si recreative, fiecare elev fiind incurajat sa se implice in programul co-curricular, fiind disponibile o sumedenie de proiecte creative, sportive si programe de voluntariat.

Arte

La Claremont School exista oportunitati variate de exprimare creativa si acestea reprezinta o componenta centrala a programului cotidian. Arte plastice, teatru, muzica, dans, fotografie, scriere creativa, design technology si graphic design sunt doar cateva dintre punctele disponibile pentru exprimarea creativa. Acestea sunt oferite in fiecare dupa-amiaza a saptamanii, in sali dedicate. Claremont are o reputatie din ce in ce mai puternica pe latura artelor creative, oferind si calificari LAMDA. Scoala detine o sala de reprezentatii de 220 de locuri.

Sport  

O gama larga de sporturi sunt oferite in programul de dupa-amiaza, precum: fotbal, rugby, cricket, netball, hochei si rounders, echitatie. Echipele de inot se antreneaza in piscina interioara incalzita. Alte sporturi disponibile includ: cross country, tenis de masa, badminton, baschet, atletism, fotbal, hochei, fotbal american si tenis. Scoala daetine o suprafata de 50 de acri de terenuri de iarba, o sala de sport, un centru de fitness, o pista de atletism, terenuri de tenis si netball.

Informatii generale: 

Varsta elevilor: 3 luni – 18 ani
Varsta elevilor in regim de pensiune: 13-18 ani 
Numarul total de elevi: 400
Numarul elevilor in regim de pensiune: 110

 

 

Programe de studiu vezi tot »

 • GCSE
 • A-Levels
 • BTEC

 • GCSE
 • A-Levels
 • BTEC
 • Foaie matricola cu notele din ultimii doi ani
 • Teste de admitere (se sustin la sediul IntegralEdu)
 • Interviu cu un reprezentant al scolii

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

 • Taxa anuala pentru 2020 / 2021: £ 32 680
 • Taxa de inscriere: £ 200
 • Depozit de acceptare a locului: £ 3000

Photo Gallery

Claremont School.jpg

Video Gallery