Science Building.jpg Chelsea-Independent-College-_-Logo.jpg

Chelsea Independent College

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Engleza

Ani de studiu:

Year 10 - Year 13

Inceput an: septembrie/ianuarie

Burse: Da

Campusuri:

Londra

Aeroporturi:

Londra, Heathrow - 30 min.
Londra, Gatwick - 1 h

Chelsea College Independent este situat intr-o zona rezidentiala moderna si de prestigiu din Chelsea, oras cunoscut pentru restaurantele elegante, buticurile de designer, stadioanele de prima clasa si parcurile frumos amenajate. Colegiul are două clădiri moderne, situate în apropiere de Fulham Road, din care una este vizavi de Chelsea Football Club. Colegiul are legaturi excelente de transport spre centrul Londrei. Facilitatile sale includ 24 sali de curs, 4 laboratoare, 2 sali de informatica, studio de fotografie digitala si studio de arta. Scoala ofera un mediu propice, in care elevii isi pot descoperi talentele si interesele si isi pot dezvolta autodisciplina, ambitia si capacitatea de a socializa si lucra in echipa.

Una dintre principalele prioritati a colegiului este ca fiecare elev sa primeasca atentie individuala si sprijin in punerea in aplicare a planurilor personale. Majoritatea elevilor sunt straini, proveniti din 39 de tari, care aduc diversitate si imbogatesc comunitatea scolara. Inca din prima zi, acestia parcurg un program de orientare si se integreaza rapid in viata colegiului. Fiecare elev are un tutore personal, cu care organizeaza intalniri saptamanale. Rolul sau este de a ajuta la identificarea obiectivelor academice in fiecare perioada de studiu, de a monitoriza progresul si a oferi consiliere pentru imbunatatirea notelor sau in caz de dificultati. Colegiul aplica politica "usilor deschise", in care fiecare elev poate sa comunice cu profesorii de la fiecare disciplina. Cursurile se desfasoara in clase de aproximativ 7 elevi. Elevii sustin teste saptamanale si primesc multe teme pentru acasa, pentru a consolida astfel materia invatata la clasa. Daca este necesar, se ofera pregatire suplimentara gratuita.

Chelsea Independent College foloseste o abordare originala in schitarea profilului individual al elevului, identificarea nevoilor acestuia si elaborarea unei strategii de invatare, bazata pe sistemul de preconizare a notelor, dupa o metodologie elaborata de Universitatea din Durham. Anual, parte dintre absolventi sunt admisi la universitati de prestigiu din Russell Group. In cadrul scolii este incurajata o atmosfera mai informala, mai apropiata de viata de student.

Cazare
Colegiul are propriul campus, care este situat in Chelsea, la doar 10 minute de mers cu autobuzul. Acesta ofera conditii excelente de viata si invatare. Cazarea se face in camere individuale sau duble, cu baie proprie. Cursantii au acces la internet Wi-Fi in toata cladirea, precum si la masini de spalat si uscat hainele. Se ofera pensiune completa. Exista si posibilitatea de cazare la familii gazda.

Varsta elevilor: 14 - 19 ani

Numarul total de elevi: 300
Numarul elevilor straini:180

Programe de studiu vezi tot »

Programe academice:
- GCSE /1 an sau 2 ani/
- A-level /1 an, 18 luni (5 trimestre) sau 2 ani/
- NCUK international Foundation Year
- EduTabere

Sports & Activities

Activitati extrascolare
Se ofera o mare varietate de activitati in timpul liber. Consiliul Elevilor, ai carui membri sunt alesi la inceputul fiecarui an scolar, este parte integranta a colegiului si este responsabil de organizarea programului social, inclusiv a celor doua evenimente majore - petrecerea de Craciun si balul de vara. Elevii sunt implicati in cluburi de dezbateri, turnee de fotbal si baschet. Ei au la dispozitie facilitati sportive excelente, aflate in apropierea campusului. Se organizeaza tururi de vizitare a Londrei si excursii in strainatate, la Paris, Berlin, Madrid si Barcelona.

Galerie media vezi tot »

Programe academice:
- GCSE /1 an sau 2 ani/
- A-level /1 an, 18 luni (5 trimestre) sau 2 ani/
- NCUK international Foundation Year
- EduTabere

  • Foaie matricola cu notele din ultimii doi ani, cu traducere legalizata in engleza
  • Teste specifice programului ales
  • Interviu

Taxe pentru anul scolar 2018/2019 in lire sterline
Taxe de scolarizare:

  • GCSE 2 ani: £23 000/an
  • GCSE 1 an: £23 500/an
  • A-Level: £24 000/an
  • A-Level, 5 trimestre: £8 333/trim
  • A-Level accelerat (3 subjects): £25 000/an
  • NCUK International foundation Year: £17 500
                                  Taxe de cazare / an
Campus Camera individuala Camera dubla / tripla
Princess Beatrice House  £22 500 £15 900 / £ 13 200

Taxa de inscriere: £150
Depozit: £1500
Depozit pentru cazare: £1500
Asigurare: £450/an

Photo Gallery

Science Building.jpg Science labs (2).jpg Science labs 3.jpg Studio.jpg Study centre.jpg Art Classroom.jpg Broadway House.jpg Business lesson.jpg Chemistry lesson.jpg Classroom 1.jpg Classroom 2.jpg Classroom 4.jpg Classroom 7.jpg Classroom5.jpg Dining Hall.jpg Excursion 2.jpg Head of Maths Matt Sharpe.jpg

Video Gallery