photo3.jpg download-1556119647.png

CCI - The Renaissance School

Tara: Italia

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Year 10 - Year 13

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Lanciano, Italia

Aeroporturi:

  • Roma - aprox. 3 ore

Scurt istoric si descriere
CCI - The Renaissance School este prima scoala canadiana privata cu regim de internat din ciclul secundar, a carei baza este amplasata in superbul orasel medieval Lanciano, Italia, la poalele Apeninilor si la numai cativa kilometri de costa Marii Adriatice. Fondata in 1995, scoala imbina avantajele invatamantului canadian cu eleganta scolilor private din Europa. CCI este un liceu privat ce ofera pregatire academica de calitate pentru admiterea la universitati din SUA, Canada si Europa. Aici invata elevi din clasele 10 - 12. Face parte din Comitetul European al Scolilor Internationale (ECIS), si este inspectata de Ministerul educatiei al provinciei Ontario, Canada. 98% dintre absolventi sunt admisi la universitati prestigioase din intreaga lume precum Queen’s, McGill, Toronto, Victoria, Dalhousie, Alberta din Canada, Columbia, Harvard si Dartmouth din SUA, UCL (Londra) s.a. Toti profesorii sunt din Canada si la fel si majoritatea elevilor. De la fondarea sa, CCI incearca sa satisfaca interesele si cerintele elevilor, aplicand o abordare individuala, ce tine cont de nevoile fiecarui elev. Baza centrala include patru cladiri in stil medieval, dispuse astfel incat formeaza o curte interioara, ce este iluminata si in jurul careia sunt salile de clasa, cabinetele profesorilor, biblioteca si birourile administrative.

Programele academice sunt in conformitate cu sistemul canadian de invatamant. Anul scolar este alcatuit din doua semestre, admiterea facandu-se numai pentru un semestru, un an scolar sau pentru intregul ciclu liceal de trei ani, in conformitate cu nivelul lor initial. CCI accepta si elevi care au absolvit deja scoala secundara si doresc sa se familiarizeze pentru un semestru (maxim un an) cu invatamantul canadian sau sa-si imbogateasca cunostintele inainte de a aplica la universitate.


Cazare
Scoala dispune de un camin pentru baieti, la ultimul etaj al cladirii scolii, pe Via Cavour si un camin pentru fete, in cel mai vechi han din oras, The Allegria. Fiecare cladire are personal care se ingrijeste de educatia elevilor. Cazarea se face in camere cu doua sau mai multe paturi. Fiecare camin are camera comuna cu televizor si masini de spalat, pe care elevii le pot folosi gratuit. Pranzul si cina se servesc in sala de mese Allegria, unde se afla bufetul si clubul elevilor. Acestia au la dispozitie telefon public cu cartela.


Sport si activitati extrascolare
Scoala foloseste resursele naturale din mediul inconjurator organizand activitati sportive si excursii de o zi in parcurile, muntii si plajele din jur.


Informatii generale

  • Varsta elevilor: 15 - 19 ani
  • Numarul candidatilor straini: 65%

 

 

Programe de studiu vezi tot »

  • Canadian High School Diploma

  • Canadian High School Diploma
  • Foaie matricola cu notele din ultimii doi ani
  • Doua scrisori de recomandare din partea profesorilor

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

  • Taxa anuala pentru 2019 / 2020: € 37 000
  • Taxa de inscriere: € 70
  • Depozit de acceptare a locului: € 4 000

Photo Gallery

photo3.jpg photo5Oct2014.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Video Gallery