_E5A0794.jpg logo bromsgrove.jpg

Bromsgrove School

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Englez─â

Ani de studiu:

Pre-Preparatory - Year 13

Inceput an: septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Bromsgrove, Worcestershire

Aeroporturi:

 • Birmingham - 30 min.
 • Londra, Heathrow - 2 ore

Bromsgrove School este situata in imprejurimile superbului orasel Bromsgrove din comitatul Worcestershire. Scoala are o istorie indelungata, primele informatii datand din secolul al XVI- lea, din vremea dinastiei Stuart. in anul 1693, sir Thomas Cook doneaza primele cladiri ce fac parte si in prezent din campusul scolar. scoala este amplasata intr-un frumos parc de 100 de acri. Cladirile construite in epoci diferite constituie un amestec de stiluri arhitecturale. Datorita investitiilor substantiale pentru imbunatatirea infrastructurii, Bromsgrove este astazi una din cele mai moderne scolii din regiunea Midlands si ocupa constant pozitii fruntase in clasamentul scolilor englezesti de top. Ultimele achizitii sunt biblioteca moderna si centrul de arta, design si tehnologii. In scoala invata numerosi elevi straini care se integreaza rapid datorita atmosferei placute si prietenoase. Obiectivul principal al scolii este formarea unor personalitati ambitioase, puternice, cu gandire critica si independenta si care isi doresc o perfectionare constanta. Gratie eforturilor comune ale profesorilor si elevilor, scoala se mandreste in ultimii ani cu performante academice deosebite si rezultate excelente la examenele finale, precum si cu elevii admisi la universitati de elita. In anul 2016, 60% dintre elevi au obtinut nota maxima A* - A la A-Levels, iar 86% - notele A si B.

Cazare:

Bromsgrove School ofera conditii de cazare excelente elevilor in regim de pensiune. Fetele si baietii sunt cazati in camere separate. Elevii cu varsta intre 13-14 ani sunt cazati, de obicei, in camere cu 2 pana la 4 paturi, iar cei cu varsta peste 15 ani in camere duble, cu baie la fiecare etaj. Majoritatea elevilor mari sunt cazati in camere individuale, unele dintre ele cu baie proprie. In anul 2001, cladirea in care sunt cazate fetele a fost extinsa si modernizata, asigurand 20 de camere noi, cu bai proprii, destinate elevelor din cursul superior. La dispozitia elevilor este un personal medical calificat.

Informatii gen: 

 • Varsta elevilor: 2 - 18 ani
 • Varsta elevilor in regim de pensiune: 13 - 18 ani
 • Numarul total de elevi: aprox. 1270
 • Numarul de elevi in regim de pensiune: 400
 • Numarul de elevi straini: aprox. 270

Programe de studiu vezi tot »

 • GCSE
 • IGCSE
 • A-Level
 • IB
 • ESL

Sports & Activities

Pe langa activitatile scolare, elevii au posibilitatea sa participe la diverse manifestari suplimentare din cadrul numeroaselor cluburi si cercuri, ce contribuie la dezvoltarea unor competente precum autodisciplina, initiativa, calitatile de lider si altele. In timpul saptamanii, elevii pot sa studieze: arta, design, tehnologii, calculatoare, teatru, electronica si muzica, dansuri, echitatie, cricket, sah, bridge, autoaparare, iahting, sa participe la manifestatiile clubului de cinematografie, fotografie, clubul tanarului antreprenor si altele. Elevii merg in mod regulat la concerte, piese de teatru, expozitii si muzee. Sunt organizate si excursii in Europa Centrala si de Est, SUA sau America de Sud. Sportul este o parte integranta din viata elevilor de la Bromsgrove. Sporturile principale care pot fi practicate sunt: atletism, criket, hochei, maraton, rugby, fotbal, tenis, inot, aerobic si netball. Sunt oferite si alte sporturi: badminton, baschet, tir, karate, echitatie, iahting, squash, tenis de masa, haltere, etc. In fiecare an au loc manifestari sportive atat in tara cat si in strainatate. Pe langa dotarile de pe teritoriul scolii, elevii pot utiliza si bazele sportive din apropiere. Baza sportiva a scolii dispune de doua sali de sport, bazin de inot, terenuri de hochei, fotbal si tenis, piste de atletism, teren de squash, sala de fitness, terenuri de golf, etc.

Galerie media vezi tot »
 • GCSE
 • IGCSE
 • A-Level
 • IB
 • ESL
 • Foaie matricola cu notele din ultimii doi ani
 • Teste de limba engleza si matematica pentru toti elevii (se sustin la sediul Integral)

Taxe pentru anul scolar 2016/2017 in lire sterline

Taxe pentru elevii in regim de pensiune: £33 855/an
Taxa de inscriere: £100
Depozit de confirmare a locului*: £1000
*Parintilor care locuiesc in afara Marii Britanii este posibil sa li se solicite un depozit suplimentar echivalent cu taxa pentru un trimestru, din care se va scadea depozitul de confirmare a locului in valoare de £1000

Photo Gallery

_E5A0794.jpg 000022_small.jpg 00298.jpg aerial view 2014.jpg 00154.jpg Bromsgrove pool.jpg Bromsgrove_B215a.jpg Cats - 2012 (437).JPG seniors .JPG sports arena.jpg wendron gordon room.jpg PR_Entrance.jpg dining hall.JPG

Video Gallery