Brentwood College School (10).jpg logo BRENTWOOD COLLEGE SCHOOL.jpg

Brentwood College School

Tara: Canada

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Year 10 - Year 13

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Mill Bay, Vancouver, British Columbia, Canada

Aeroporturi:

 • Aeroportul International din Victoria

Scurt istoric si descriere
Brentwood College a fost fondata in 1923 in Brentwood Bay. Prima generatie de elevi a numarat 50 de baieti, iar profesorii erau in numar de 4. Scoala a devenit rapid cunoscuta ca un centru de excelenta atat pentru rezultatele sale academice, cat si pentru cele din zona sportiva. In 1947, un incendiu a distrus campusul, insa scoala a fost reconstruita pe partea cealalta a golfului Brentwood in anul 1961, iar in 1972 a devenit prima scoala de baieti din Canada care accepta si fete. Astazi, Brentwood este una dintre cele mai bune scoli de tip internat din lume, cu un campus modern si programe mixte, care pregatesc elevii pentru admiterea la universitate. Scoala isi propune sa pregateasca elevii pentru a deveni liderii zilei de maine prin intermediul unui program tripartit, care le ofera oportunitati de dezvoltare in trei directii: academica, artistica si sportiva. In anul 2013 - 2014, 468 de elevi din peste 30 de tari au lua parte la programul dezvoltat de Brentwood, integrati intr-o comunitate stransa, in care se formeaza relatii pentru o viata. La baza filozofiei scolii sta motto-ul “De manu in manum”, ilustrand misiunea scolii de a deveni un centru de educare a liderilor zilei de maine, respectand principiile integritatii, entuziasmului, excelentei academice si respectului.

Scoala are caracteristici asemanatoare cu ale unui colegiu, asa incat absolventii sa fie deja obisnuiti cu viata de campus atunci cand ajung sa fie studenti. Cladirile scolii sunt construite urmand principiile sustenabilitatii si acopera un campus cu suprafata de aproape 200.000 m2. „Crooks Hall”, centru pentru elevi si sala de mese a scolii, este o cladire prietenoasa cu mediul inconjurator, certificata LEED Gold, cu vedere la ocean.

La Brentwood, elevii au ocazia sa profite de mediul natural superb din regiunea British Columbia pentru a-si completa studiile: pot face scufundari in ocean in cadrul cursurilor de biologie marina si oceanografie, pot urma cursuri de caiac, canoe si alte sporturi acvatice in cadrul programei sportive sau isi pot dezvolta latura artistica lasandu-se inspirati de muntii si padurile din apropiere.


Cazare
Cazarea elevilor de la Brentwood College se face in 8 case, dintre care 4 pentru fete si 4 pentru baieti, fiecare dintre acestea devenind o casa departe de casa pentru elevii scolii. Cele mai multe dintre camere sunt duble.


Activitati extrascolare
Elevii de la Brentwood au la dispozitie numeroase cluburi artistice, asociatii de elevi si optiuni pentru activitati sportive precum: baschet, hochei, rugby, fotbal, tenis, volei, yoga, inot, golf, snowboarding etc. Elevii mai mari participa la organizarea unor evenimente sociale, cum ar fi seri de dans saptamanale, barbecue, excursii si alte activitati menite sa ofere experiente noi tuturor colegilor.


Informatii generale

 • Varsta elevilor: 14 - 19 ani
 • Varsta elevilor in regim de pensiune: 14 - 19 ani
 • Numarul total de elevi: 540
 • Procentajul de elevi in regim de pensiune: 80%
 • Procentajul de elevi straini: 30%

 

 

Programe de studiu vezi tot »

Brentwood College School ofera cursuri academice si cursuri de pregatire universitara. Se poate urma si programul Advanced Placement.

Brentwood College School ofera cursuri academice si cursuri de pregatire universitara. Se poate urma si programul Advanced Placement.

 • Recomandare academica din partea profesorului de matematica
 • Recomandare personala din partea unui alt profesor (diriginte sau tutore)
 • Optional, se mai poate atasa o recomandare suplimentara
 • Foaia matricola cu notele pe anul in curs si cele pe anul din urma
 • Test de admitere sau SSAT
 • Interviu cu directorul de admitere

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

 • Taxa anuala pentru 2019 / 2020: CAD 73 300
 • Taxa de inscriere: CAD 300
 • Depozit de acceptare a locului:

Photo Gallery

Brentwood College School (10).jpg Brentwood College School (1).jpg Brentwood College School (2).jpg Brentwood College School (3).jpg Brentwood College School (4).jpg Brentwood College School (5).jpg Brentwood College School (6).jpg Brentwood College School (7).jpg Brentwood College School (8).jpg Brentwood College School (9).jpg Brentwood College School (11).jpg Brentwood College School (12).jpg Brentwood College School (13).jpg Brentwood College School (14).jpg Brentwood College School (15).jpg Brentwood College School (16).jpg Brentwood College School (17).jpg Brentwood College School (18).jpg Brentwood College School (19).jpg Brentwood College School (20).jpg Brentwood College School (21).jpg

Video Gallery