BattleAbbey-db51412.jpg Battle Abbey School.jpeg

Battle Abbey School

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Engleza

Ani de studiu:

Nursery -  Year 13

Inceput an: Septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Battle, East Sussex

Aeroporturi:

London, Heathrow: 1h 30 min.

Despre scoala

Aprecierea de care se bucura scoala se datoreaza atmosferei familiale si suportului exceptional pe care aceasta il ofera, accentul punandu-se pe importanta fiecarui copil in parte. Localizarea excelenta, elevii prestigiosi si talentati, profesorii loiali si dedicati si etosul bazat pe bunatate, compasiune, prietenie, respect reciproc si incredere transforma Battle Abbey intr-un loc special, unde elevii se dezvolta frumos si pot face performante.

In ceea ce priveste facilitatile scolii si perspectivele academice, aceasta imbina modernul cu traditionalul, avand o abordare inovatoare si captivanta de predare si invatare. Promovand relationarea interpersonala armonioasa, increderea in sine, grija pentru ceilalti, responsabilitatea personala si leadership-ul, putem afirma ca scoala ofera o educatie holistica, ingloband dezvoltarea academica, sociala si emotionala deopotriva. Nefiind o scoala selectiva, Battle Abbey are o binemeritata reputatie pentru valoarea academica adaugata si un succes dovedit in ceea ce priveste obtinerea rezultatelor academice foarte bune. Succesul academic este foarte apreciat, dar totodata scoala se bucura de realizarile elevilor in toate domeniile. Datorita suportului si relatiilor exceptionale pe care le au cu profesorii, elevii isi ating in mod invariabil, potentialul.

In majoritatea anilor, 40% dintre absolventii scolii isi continua studiile la universitati de prestigiu, printre care Oxford si Cambridge. In esenta, scoala isi propune sa formeze tineri pasionati, entuziasti, automotivati, care sa constientizeze importanta unei continue dezvoltari pe plan personal si profesional. De asemenea, scoala ii inspira pe elevi sa devina membri activi si pozitivi ai comunitatii lor la nivel local, national si global.

Cazare
Elevii sunt cazati in functie de varsta si de gen, baietii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani beneficiind de camere cu 2,3 sau 6 paturi. Baietii de 15-16 ani sunt cazati in camere individuale sau duble. Fetele cu varsta cuprinsa intre 11 si 16 ani vor fi cazate in camere duble sau triple. Elevii din ultimii doi ani de studiu liceal (toti elevii din Year 13 si cativa dintre cei din Year 12) sunt cazati in Marylands, o casa din orasul Battle aflata la mica distanta de scoala. Cele mai multe camere sunt individuale sau duble.

Arte performative

Battle Abbey School se bucura de o reputatie excelenta in sfera artelor scenice, avand un centru special dedicat acestora. In fiecare an academic se realizeaza cel putin o productie. La varste mai mici, toti elevii fac teatru, iar incepand cu anii de GCSE, cei doritori pot include in programul lor, ca materie studiata, dansul. La A-Level, elevii care studiaza teatrul au ocazia sa faca analiza de text si vor aprofunda implicatiile unei cariere in actorie si vor invata cum sa isi foloseasca abilitatile actoricesti.

Muzica
Muzica poate fi studiata la nivel avansat, iar pe langa lectiile de grup, pentru instrumente orchestrale, scoala poate asigura si lectii individuale. In cadrul scolii activeaza trei coruri, o mica orchestra, ansambluri instrumentale etc. Poate fi studiat aproape orice instrument.

Arte
Departamentul de arte sprijina elevii sa isi creeze un portofoliu impresionant de lucrari, multi dintre elevii care au studiat artele au obtinut premii la diferite competitii de arte. Elevii pot aprofunda artele plastice, artele textile si fotografia.

Varsta elevilor: 3-18 ani
Varsta elevilor in regim de pensiune: 11-18 ani

Numarul total de elevi: 300
Numarul elevilor in regim de pensiune: 54
Numarul elevilor internationali: 45

La activitatile extracurriculare au ocazia sa participe atat elevii la zi, cat si cei in regim de internat. Printre acestea se numara:

  • robotica,
  • creative writing,
  • dans,
  • dezbateri,
  • filosofie,
  • cluburi de limbi straine.

In completarea cluburilor si activitatilor, este, de asemenea, un program de dezvoltare personala conceput pentru cultivarea increderii de sine, a abilitatilor de lider si a abilitatilor de viata. Programul include Duke of Edinburgh si premiile Sports Leadership.

Programe de studiu vezi tot »

Programe academice:
- GCSE/IGCSE
- A-levels
- ESL

Programe academice:
- GCSE/IGCSE
- A-levels
- ESL

  • Foaie matricola cu notele din ultimii doi/trei ani
  • Certificate si diplome (recomandat)
  • Teste de admitere, in functie de tipul aplicatiei
  • Interviu cu unul dintre reprezentantii scolii

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa va adresati consultantilor IntegralEdu aici.

Photo Gallery

BattleAbbey-db51412.jpg

Video Gallery